Odlična igra pre nedelju dana u Beogradu donela je Partizanu lepu prednost za revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Malatije.

Crno-belo su u Tursku doputovali sa pobedom 3:1 u džepu, a Savo Milošević je na konferenciji za medije najavio da njegova ekipa neće braniti taj rezultat, već će igrati kao da je i dalje 0:0.

"Već smo dosta pričali o ovoj utakmici, nema puno tajni. Kao što mi sve znamo o njima, tako oni znaju sve o nama. Nećemo biti u prilici da u velikoj meri iznenadimo ni mi njih, niti oni nas. U ovom momentu je najbitnije da moji igrači budu spremni, fizički pre svega, ali i da izdržimo psihološki pritisak koji će biti veći nego na utakmici na našem terenu. Mislim da je to ključna stvar", rekao je Milošević i dodao da neće biti većih promena u igri Partizana.

"Činjenica je da smo sve ono što smo planirali u velikoj meri ostvarili u prvom meču i nemamo razloga da nešto korenito menjamo za ovaj meč. A da li ćemo se vratiti u odbranu? Mi to i da hoćemo ne umemo".

Trener crno-belih nada se da će njegovi igrači uspeti da ponove neke stvari koje su dobro radili tokom duela u Humskoj.

"Mi moramo potpuno da izbrišemo rezultat prve utakmice iz glave, da memorišemo neke stvari koje smo dobro uradili, da probamo da ih ponovimo, probaćemo u određenoj meri i da iznenadimo protivnika".

Milošević je upitan i da li očekuje reakciju navijača Malatije zbog načina na koji je turski tim dočekan u Beogradu, a zbog čega su crno-beli kažnjeni naredne dve međunarodne utakmice kao domaćini pred praznim tribinama.

"Što se tiče publike, ja mislim da smo mi kao klub naviknuti na toliko stvari kada je u pitanju publika da nas ništa ne može iznenaditi, niti zaprepastiti. Na sve smo navikli, tako da će biti bitno samo ono što se dešava na terenu i to je najbitnije od svega jer ćemo tu zavisiti isključivo od nas", rekao je Milošević, koga su turski novinari pitali da li je probao kajsije koje su obeležje Malatije.

"Obavestili su nas da su kajsije najbolji proizvod sa ovih prostora, ali ih još nismo probali. Nadam se da ćemo imati priliku da ih probamo".

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je da će sutrašnja utakmica biti teža od one u Humskoj.

"Svi smo svesni da nas očekuje teža utakmica nego što je bila u Beogradu, ali svesni smo svog kvaliteta, verujemo u sebe i ako budemo pravi kao što smo bili u Beogradu, neće biti nikakvih problema", rekao je Šćekić i istakao da nije važno ko će biti junak, već da tim bude jedna celina.

Duel između Malatije i Partizana igra se u četvrtak od 19 časova.