Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle eliminacije Kopenhagena izjavio je da je ponosan na svoje igrače i poručio da su pobedili za Srbiju.

"Šta reći, ne znam odakle da počnem i gde bih završio...", rekao je Milojević.

"Znali smo da ništa novo nećemo videti od Kopenhagena nego ono što smo videli u Beogradu. Mi smo bili od javnosti maltene već prežaljeni jer smo igrali protiv fenomenalne ekipe. Došli smo ovde da odigramo za nas, našu porodicu, navijače i Srbiju. Rekao sam igračima da nema veze koliko ćemo igrati, ali neko od nas mora da pobedi i rekao sam da ljudi planiraju, ali Bog odlučuje", pun emocija govorio je trener Zvezde.


Kako je naveo, ovakve utakmice se igraju za prolaz, ne za lepotu.

"Sa igračem manje protiv Kopenhagena je jako teško, ali vidite kako sve dođe na svoje. Kao i panenka mladog Vinda, vidite kako se sve obrne u životu. Igrači su dali poslednji atom snage, hvala navijačima koji su pokazali kako su sjajni. Da smo mogli da imamo više karata, oni bi ispunili ceo stadion", kazao je Vladan Milojević i potom dodao.

"Očekujemo ih u Švajcarskoj na Jang Bojsu", rekao je Milojević i dodao da je srećan zbog pobede, ali i da nisu prošli, "kapa dole igračima".

Izvor: MONDO/Arenasport