Posle sedam godina u inostranstvu, Dušan Cvetinović (27) mogao bi da se vrati u srpski fudbal. I to u Partizan.

Nekadašnji štoper šabačke Mačve i Dinama iz Vranja nalazi se pred vratima Humske, pišu Večernje novosti i podsećaju na nedavnu izjavu igrača norveškog Haugesunda, koji je prošlu sezonu proveo u francuskom Lansu:

"Uvek je motiv poziv tako velikog kluba kao što je Partizan. Tu je i takmičenje u Evropi, borba za trofeje u domaćem prvenstvu. Naravno, ne mogu da ne pomenem i navijače, taj naboj na tribinama može da se oseti samo u Srbiji. Takve strasti nigde nema i to mi je nedostajalo".

Cvetinović je u inostranstvo otišao 2009. godine, kada je potpisao za švajcarski Volen. "Preko" je igrao još za Grashopers, Vaduz i pomenute klubove iz Norveške i Francuske.

"Novosti" pišu da Haugesund, sa kojim mu je ostalo još šest meseci ugovora, nema problem da ga prosledi Partizanu, međutim, dogovor "koči" Lans, u kojem žele da nastave saradnju zadovoljni njegovim partijama u prošloj sezoni.

"Prema poslednjim informacijama, Partizan je mnogo bliži dogovoru oko angažovanja fudbalera koji bi sa Sedrikom Goguom činio štoperski tandem za narednu sezonu", navodi beogradski list.