U Madridu se priča srpski!

Posle dolaska Luke Jovića u Real Madrid za 60 miliona evra, godinu dana mlađi Ivan Šaponjić potpisao je ugovor sa Atletiko Madridom, što je iznenadilo mnogobrojne ljubitelje fudbala, posebno ako se uzme u obzir da naš napadač nije imao prostora u Benfici.

Španski mediji već su Šaponjića uporedili sa Mandžukićem, veruju da će imati prostora u novoj seozni, dok je na njemu da Dijega Simeonea ubedi da je onaj pravi.

"Moji prvi utisci o Simeoneu su fantastički", rekao je Ivan Šaponjić za "Marku".

"On je jedan od najboljih trenera na svetu i čitav njegov tim me je odlično dočekao", naveo je Srbin pre nego što je izgovorio rečenicu koja će se mnogo dopasti "Čolu": "Došao sam ovde da se borim, da radim i pokažem moje kvalitete".

Posebno važni biće prvi treninzi pred početak sezone...

"Videćemo kada se završe pripreme, razgovaraćemo i videti šta će se desiti".

/SPRSKE TRANSFER BOMBE KOJE SU NAS ŠOKIRALE: ŠAPONJIĆ, MATIĆ.../

Ivan Šaponjić nije imao prostora u Benfici i do sada je nastupao za njihov "B" tim, dok je jednu sezonu proveo i na pozajmici u Zulte Varegemu.

"Ovo je san za mene i učiniću sve da pomognem ekipi", kazao je amibiciozni Šaponjić koji je karijeru počeo u dresu Partizana, da bi se nakon odličnog nastupa na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina preselio u Portugal.