Ovo se retko viđa!

Kada se za jednog fudbalera interesuje Barselone, i ne samo ona - pošto su se redom "javljali" i Mančester junajted, Sevilja, PSŽ i drugi velikani - pomalo je neobično da igrač koji je na glasu odluči da umesto toga ode u Belgiju.

Jedan od razloga zbog kojih je Janis Hadži odlučio da prihvati ponudu Genka jeste da bi postepeno "gradio" karijeru i da ne stagnirao - kao mnogi njegovi vršnjaci.

Najbolji mladi rumunski fudbaler, sin čuvenog Georgea Hadžija, očigledno je dobio dobar savet da se "ne zaleće" na startu uspešne karijere samo zato što su se javili veliki klubovi, a za njih ima vremena u godinama koji dolaze...

Momak koji se proslavio na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za mlade, na kom je Rumunija igrala polufinale, "napuniće" dobro i kasu Vitorula.


Genk je ponudio 10 miliona evra za ofanzivca, što je zadovoljilo potrebe Rumuna, a za sada nema potvrde da li je u transfer uključena i klauzula po kojoj će Vitorulu od budućeg transfer pripasti i određeni procenti.

Belgijski tim je poznat po razvoju velikog broja fudbalera među kojima su i Sergej Milinković-Savić, Kevin de Brujne, Kristijan Benteke i mnogi drugi...

Janis Hadži je prošle sezone postigao 14 golova za Vitorul i ima samo 20 godina.