Radnički je podbacio u Estoniji i veoma ugrozio svoj ostanak u Ligi Evrope.

Ekipa Sima Krunića izgubila je na gostovanju Flori i nakon trijumfa domaćina 2:0 došla u komplikovanu poziciju. Sledećeg četvrtka, na "Čairu", Nišlije će morati da nadoknade dva gola minusa da bi izborile produžetak.

Posle meča, u kojem je njegov tim ostavio bled utisak, trener Nišlija nije bežao od teških zaključaka.

"Jako teško nam je pao poraz. Izjednačeno do 73. minuta, a mi smo posle primljenog prvog gola pokušali da se vratimo, ali nismo uspeli i primili još jedan. Flora je u ovom trenutku spremnija, a mi smo dosta konfuzno delovali u finišu. Verujte da nas je sramota zbog ovog poraza", rekao je Krunić na konferenciji za medije.


O je dodao da će ekipa u revanšu igrati na sve ili ništa.

"Pred našom publikom ćemo sigurno igrati bolje i pokušaćemo na sve načine da okrenemo ovaj rezultat. Ovo nam je prva zvanična utakmica, presudio je prekid u 73. minutu, pre toga nije se videla razlika. Tražimo krivicu u nama, sami smo krivi za poraz", istakao je Krunić.

Napadač Nišlija Milan Bojović rekao je da su svi u ekipi očekivali bolji rezultat.

"Bili smo u egalu do 73. minuta, presudila je ta njihova spremnost. Izgubili smo utakmicu, bitku, ali nismo rat. Ostaje nam da se konsolidujemo i u Nišu okrenemo rezultat i obradujemo naše navijače", istakao je Bojović.

Revanš će biti odigran za sedam dana u Nišu.

Izvor: Tanjug