Jelisaveta Orašanin, poznata srpska glumica i supruga Miloša Teodosića,  "zapalila" je pre dve večeri optimizam navijača Crvene zvezde, izjavom da će njen muž ovog leta doći u klub sa Malog Kalemegdana.

Ona je to izgovorila u predstavi "Hotel 88", u odgovoru na pitanje svog partnera na sceni, Vlade Aleksića.

"Kako gde će? Pa u Zvezdu!", rekla je ona te večeri.

U četvrtak uveče, Aleksić je gostovao na Radio-televiziji Srbije i u Beogradskoj hronici govorio o dijalogu predstave koji je postao vest dana u zemlji.

Za početak, otkrio je da je glumica dobro znala šta će je pitati na sceni.

"Da, Jelisaveta je očekivala pitanje...", izjavio je on.

Potom je objasnio...

"To je deo predstave. Kontekst teksta koji izgovaram su pitanja - što ste se udali, što plačete, bolje da ste izabrali košarkaša i stvarno u tekstu tako piše... Kako je njena veza napredovala, tako sam dopisivao tekst, a nikad nisam izgovarao o kome je reč, iako je postajalo jasno".

Glumac je objasnio da je u pitanju isključivo improvizacija.

"Pošto je sada tema gde će (Teodosić) otići dalje, onda se svakog dana poigravam, tako što govorimo da će ići u Moskvu, u Atinu i sad je došla na red Zvezda, jer sam čitao da postoji ta mogućnost. Tako se rodila ova improvizacija".

Podsetimo, njih dvoje glume u humorističkoj predstavi, a kada Teo zvanično potpiše za neki klub saznaćemo da li je Jelisaveta rekla istinu kada je izgovorila "Zvezda".