Beograski list "Večernje novosti" objavio je u utorak bombastičnu vest:

Fudbalski savez Srbije (FSS) želi da vrati Radomira Antića na klupu "A" reprezentacije!

Prema navedenom, "zapelo" je u pregovorima FSS i Ljubiše Tumbakovića i iako se činilo da će nekadašnji, trofejni trener Partizana sesti na klupu "orlova", potraga za novim selektorom je nastavljena.

"Izbor je ovih dana pao na Radomira Antića", objašnjeno je, uz pojašnjenje da je možda došla nova prilika da se bivši trener Barselone, Reala i tvorac šampionskog Atletiko Madrida vrati na kormilo "orlova".

Antićev period na klupi "orlova" već devet godina pamtimo sa sve većom setom i samo je tokom kratkog i uspešnog rada Slavoljuba Muslina u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji bilo nagovešteno da bi Srbija na terenu ponovo mogla da izgleda kao krajem prve decenije ovog veka.

Od 2008. do 2010, pod Antićevim vođstvom reprezentacija i navijači postali su jedno, podele su bile svedene na dosad najmanje mere, a reprezentacija je u Južnoj Africi bila najbliža uspehu na velikom takmičenju u poslednjih 20 godina.

Iako je uspeh izostao i na tom Mundijalu, "Misterovi" rezultati na klupi Srbije bili su značajni i u kombinaciji sa njegovom reputacijom mogli bi da ožive uzdrmanu veru ljubitelja fudbala u reprezentaciju.

Poslušajte MONDO Podcast sa našim kolumnistom Nebojšom Petrovićem o aktuelnom trenutku reprezentacije Srbjie.

Izvor: YouTube/MONDO