"Ovo je neverovatno, ovo je neverovatno", govorila je Jasmin Sojers dok se pela na binu u centru Beograda, tokom predstavljanja na takmičenju u skoku u dalj, kojim je se Srbija  njen glavni grad odužio Ivani Španović za spektakularnu sezonu.

Britanska atletičarka Jasmin Sojers, Ivanina dobra prijateljica, uveličala je ovaj spektakl, a u Beograd je donela svoj zaštitni znak - osmeh i neverovatnu pozitivnu energiju. 

"Zero negative energy, hello Belgrade", napisala je 22-godišnja Britanka kada je došla u glavni grad Srbije.

Mnogi koji su gledali Evrlopsko prvenstvo u Amsterdamu ranije ove godine, kao i takmičenje u skoku u dalj na Olimpijskim igrama u Brazilu (zauzela somo mesto), navijali su i za ovu devojku, koja ne skida osmeh sa lica.

Hej, Jasmin, pitali smo je, da li ti ikada plačeš?

"Hahahah, da plačem, ali sam obično mnogo srećna, hahahaha".

Pitali smo je da li joj je ovo prvo ovakvo iskustvo, skakanje u pesak u centru nekog grada.

"Jesam, skakala sam ranije, ali nikada nije bilo ovako, nikada nisam videla ovoliko ljudi. Ovo je neverovatno, jasno je da ljudi u Srbiji vole Ivanu i skok u dalj. Osetila sam se toliko dobrodošlom, sve je bilo odlično. Ovo je bio savršen način da završim sezonu, hvala Ivani i ljudima koji su me zvali", odgovorila je ona, inače vatreni navijač engleskog FK Stouk.

A šta misliš o Ivani, koja ti je i konkurencija, ali i prijateljica?

"Ona je stvarno neverovatno. Pa, koja još devojka može da skače konstantno preko 6,95, kao ona!? Skvaki put kad ona izađe na zaletište... (napravila je facu, u fazonu - oh, ne, opet ova)".

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJEAko ne znate, Jasmin Sojers, osim što skače u dalj, takmiči se i u bobu dvosedu(!), a pride sjajno svira i peva.

Ne verujete?

Pogledajte ovaj video

Izvor: YouTubeDa li ćeš nekada doći u Beograd, Srbiju da nam održiš koncert?

"Samo me pozovite, rado ću da vam sviram i pevam!", odgovorila je spremno.

A da možeš da biraš sa kim bi volela da nastupaš?

"Bijonse! Obožavam je".

Odmah je na Twitter-u postavila fotografiju sa svim učesnicama atletskog spektakla u Beogradu.U blic intervjuu, bukvalno u letu, nismo imali mnogo vremena za duži razgovor sa ovom sjajnom devojkom, ali je očekujemo u Beogradu u martu, na dvoranskom Prvenstvu Evrope.

Dobro nam došla ponovo!