Problemi i kada je u upotrebi VAR tehnologija!

Atletiko je besan na arbitra Havijera Estradu zbog pojedinih odluka koje je doneo u subotnjem "Madrilenju", tako da je na zvaničnom nalogu na Twitteru okačio tri sporne fotografije koje, prema njihovom mišljenju, idu u korist Realu.

"Kraljevski klub" je neočekivano rutinski slavio (3:1), ali utakmica je više puta pauzirana kako bi VAR soba detaljnije pogledala neke od spornih odluka.

"Jorgandžije" su na zvanični profil okačile fotografiju dosuđenog ofsajda Alvara Morate koji je navodno nekoliko centimetara bio ispred odbrane Reala, tako da je njegov pogodak posle signala tehnologije poništen, dok su pod znakom pitanja i prekršaji za penal.

BACALI "PACOVE" NA KURTOU: NAVIJAČI ATLETIKA SU BESNI!

Vinisijus je u 42. minutu pao na granici šesnaesterca, što je označeno kao najstroža kazna posle provere VAR-a, dok na fotografiji Atletika izgleda kao da je kontakt bio ranije.

Precizan sa "bele tačke" bio je Serhio Ramos, da bi Alvaro Morata tražio penal u drugom poluvremenu kada je pao na petercu Reala, nakon što je osetio kontakt sa leđa, međutim u toj situaciji je Havijer Estrada samo odmahnuo rukom.

Šta vi mislite, ko je u pravu?