Uoči meča sa Zvezdom, trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je da će njegov tim imati možda šansu da ugrozi rivala samo ako on odigra minimalno a njegov tim maksimalno.

A onda u Topolici viđena je potpuno druga slika. Zvezda je deklasirala domaćina - 90:57.

Baš to potvrdio je trener Mornara posle utakmice.

"Mi smo bili ispod svakog maksimuma, a ne mogu reći da je Zvezda bila na nekom maksimumu, ali rekao bih da je bila na dovoljnom nivou da završi posao prema planu. Mene najviše boli to što protivnika nismo ni oznojili. Prethodne dve utakmice igrali smo protiv najboljih ekipa u ligi, i to smo znali, ali ne mogu da shvatim i prihvatim da u oba meča uđemo sa belom zastavom pre nego je meč i počeo!", naveo je Pavićević.

On je dodao da ga je razočarao odnos prema igri njegovih igrača.

"Odigrali smo bez srca, na 35 razlike za Zvezdu oni prave dva skoka u napadu. Jedino je Pavić ostavio srce na parketu. I prošle godine je Zvezda bila bolja od nas, ali smo se borili. Ove sezone je drugačije, i čim vidimo da je neko jači od nas, ponašamo se kao uplašeni zečići. Ostaje nam da se spremimo za naredne utakmice, treba nam još jedna pobeda da bi opstali u ligi. Nadam se da ćemo uspjti u tome i privesti ligu nekako kraju", poručio je trener Mornara.

Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.