Mančester junajted je već posle sat vremena fudbala na "Krejven Kotidžu" obezbedio tri boda (3:0) i činilo se da ćemo do kraja gledati utakmicu bez tempa, ali su je žestoke "čarke" Aleksandra Mitrovića i Davida de Hee potpuno oživele pred poslednji sudijski zvižduk.

Srpski špic je napravio malo jači kontakt sa španskim golmanom kada je lopta već bila u njegovom naručju, da bi nakon toga usledila verbalna prepirka dva igrača.

David de Hea je krenuo ka Mitroviću kome je pretio prstom, a Aleksandar Mitrović, kao što smo navikli od njega, nije samo odšetao nego je želeo da čuje to što igrač Junajteda ima. 

Došlo je do guranja glavama, a De Hea je u jednom trenutku uhvatio Mitra za vrat!

Pogledajte...Prišao je Fil Džouns da ih rastavi, ubrzo je potrčao i Nemanja Matić kako bi svog saigrača iz reprezentacije umirio pre nego što situacija eskalira, a arbitar utakmice je obojicu "nagradio" sa po žutim kartonom.

Ipak, to nije bila prava mera smatra Piter Šmajhel.

"Ovo se ne sme... Sudija je možda dobro postupio, ali mogao je i obojicu da isključi. Ovo što se desilo na kraju i nije toliko bitno, Junajted je u TOP4, a Fulam pri dnu tabele zbog loše partije", rekao je nekadašnji golman Mančester junajteda na jednoj britanskoj televiziji na kojoj radi kao stručni konsultant.

Šta vi mislite, da li su Mitrović i De Hea zaslužili crvene kartone?