U Saudijskoj Arabiji zaista vole fudbal!

Aleksandar Prijović je dugo pregovarao s Al-Itihadom, odnosno mnogo duže je bilo potrebno da njegov klub PAOK prihvati uslove Saudijaca, da bi ove zime obukao dres crno-žutih iz Džede koji su za njega platili bogatstvo.

Nezvanično, Prijović će za 4,5 godine u Al-Itihadu zaraditi 27 miliona evra (samo od plata), a u skladu s novcem - dočekan je kao ZVEZDA na aerodromu.

Pristalice ovog kluba okupile su se u velikom broju i pozdravile srpskog reprezentativca, tražili su fotografiju i "selfi" s njim, a takav doček je očigledno obradovao Prijovića koji je uz osmeh na licu ispraćen do automobila.

Od njega se očekuje da i navijačima Al-Itihada vrati osmeh na lice pošto se nalaze u zoni ispadanja, a tim koji sada ima Slaven Bilić - mora da se bori za titulu.

Osim Prijovića, od internacionalnih fudbalera tu su Karlos Vilanueva (Čile), Karim El Ahmadi (Maroko), Manuel da Košta (Maroko), Aleksandar Pešić (Srbija). I pored toga što imaju osam titula u riznici, deset godina nisu bili prvaci Saudijske Arabije.

Pogledajte doček Prijovića!