Promena plana!

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaće se za nastavak sezone na Kipru, umesto u Sloveniji.

Ovu odluku "u minut do 12" doneli su čelnici srpskog šampiona u dogovoru sa prvim trenerom Vladanom Milojevićem i njegovim stručnim štabom, a razlog su - vremenske prilike.

Dan posle okupljanja i prvog treninga u 2019. godini, iz Ljutice Bogdana stiglo je kratko obaveštenje u kom se navodi da će crveno-beli 14. januara poleteti ka jugu.

MILOJEVIĆ IMA 90% EKIPE"Umesto u Termama Čatež, ekipa će prvu fazu priprema posvećenu fizičkoj spremi igrača obaviti u staroj bazi, Pafosu, od 14. do 23. januara", navodi se na portalu crveno-belih i dodaje:

"Povoljni vremenski uslovi na ostrvu na istoku Mediterana omogući će fudbalerima Crvene zvezde da na najbolji način uđu u drugu fazu, koja će biti održana od 26. januara do 9. februara u Antaliji. Tamo će fokus biti na uigravanju ekipe za prolećni deo sezone, u čemu će značajan udeo imati pet kontrolnih duela".

Crveno-beli su se prošle zime takođe pripremali na Kipru, pa u Turskoj, dok su godinu dana pre toga, pod vođstvom Miodraga Božovića, trenirali samo u Pafosu.

DEGENEK IDE, A TO ZNAČI...

Biće zanimljivo videti ko će biti u avionu za Pafos, a ko za Antaliju, jer su dolasci i odlasci fudbalera bili glavna tema tokom jučerašnje Milojevićeve "prozivke" održane na beogradskom "minusu".