Redovnoj prozivci na početku priprema za prolećni deo sezone nisu prisustvovala dva igrača FK Partizana - Rikardo Gomeš, koji je dobio dozvolu kluba da dođe dan kasnije i mladi Armin Đerlek, jer je dobio ovčije boginje.

Đerlekov izostanak bio je novi udarac za trenera Zorana Batu Mirkovića i njegove saradnike, jer od ranije su pod posebnim režimom Marko Janković i Svetozar Marković koji se oporavljaju od povreda.

"Da nije ozbiljno, bilo bi smešno. Ovome se baš nisam nadao, ali šta da radim, moram da se priviknem na situaciju i strpljivo čekam da sve prođe. Dobio sam ih pre 7 dana i skoro i da kraste više nemam, ali postoji ne samo tačan vremenski period, već i period inkubacije zbog virusa koji je u telu, pa moram da budem obazriv. Stalno sam u kontaktu sa našim klupskim doktorom Ilijom Rosićem i sve se dogovaramo. Već sledeće nedelje bih trebao na kontrolu", kaže Armin Đerlek za klupski sajt uz rodnog Novog Pazara.

Boginjama ga je zarazio bratanac, a o tome kako "ubija" vreme, kaže:

"Igra se Soni, razne igrice, nije baš da je preterano zanimljivo, dosta se i odmaralo pre ovoga".

Saigrači ga zovu i raspituju se za zdravstveno stanje.

"Bilo mi je baš teško na dan okupljanja, radovao sam se, ali eto... Zovvu Bambi (Zoran Tošić), Sveta (Svetozar Marković) i drugi... Dešavaju se i gore stvari, pa prođe sve. Eto mene brzo sa ekipom, pa u nove izazove. Pozdravljam sve i budite uz Partizan", poručuje Đerlek.