Crvena zvezda i zvanično je počela "radnu" 2018. godinu.

Trener Vladan Milojević prozvao je igrače koji su istrčali na pomoćni trener "Marakane", na prvi trening u januaru. Tako su i formalno počele pripreme Zvezde za nastavak sezone u Superligi i za dvomeč protiv CSKA u nokaut fazi Lige Evrope (13. februar).

Na prvom treningu Milojević je okupio 33 igrača. Kao i na prethodnim pripremama, Gelor Kanga kasniće nekoliko dana uz dozvolu kluba, a centarfor Milan Pavkov vratio se iz Radničkog iz Niša, gde je na pozajmici ove sezone postigao 16 golova.

"Pavkov je igrač Crvene zvezde. Tu je, a ozbiljno računamo na sve koji su tu, pa ćemo videti šta će biti", rekao je pre treninga Vladan Milojević.

Trener Zvezde ima želju da kompletira tim do 28. januara i početka kontrolnih utakmica u Turskoj.

"Sigurno će biti i dolazaka i odlazaka, a biću najsrećniji poslednjeg dana prelaznog roka, kada budem tačno znao na koga sve mogu da računam. Zimski prelazni rok se po običaju zahuktava u drugoj polovini januara. Sigurno je da bih voleo da imam na raspolaganju sve igrače do početka pripremnih utakmica u Antaliji i da mogu da uigravam tim, a videćemo da li će tako biti. Mi treneri smo navikli na sve to", rekao je Milojević.

Crveno-beli će sprovesti pripreme po istom sistemu kao prošlog leta.

"Neće biti neke razlike u odnosu na prošle pripreme. Ne vidim šta bismo menjali. Jedina je razlika što se već poznajem sa igračima i zbog toga će nam biti lakše".

Pogledajte kompletan spisak imena igrača koji su počeli pripreme u Zvezdi: