Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se u utorak na prvom treningu, a trener Vladan Milojević izrazio je nadu da će kompletirati ekipu do 28. januara i prvih kontrolnih utakmica.

Šef struke crveno-belih nije hteo da mnogo otkriva o prelaznom roku, o kojem su novinari razgovarali i sa direktorom Zvezde, Zvezdanom Terzićem.

"Krenuli smo u sezonu u hodu, tako da smo sada jači i imamo mnogo više razloga za optimizam, jer je ekipa ostala na okupu. Trener Milojević ima dve želje i radimo na tome da ih dovedemo, a sve ostalo zavisiće od odlazaka. Rekao sam već da Ričmond Boaći ima pravo da ide, jer Zvezda mora da živi od prodaje. Imamo spremne i zamene za nekoliko igrača, ali to samo u slučaju da oni odu. Mislim da će ovo biti najmanje buran prelazni rok", rekao je on. Prvi operativac Zvezde govorio je i o statusu stranaca - starosedelaca, koji bi takođe mogli da napuste klub.

"Donald, Kanga i Le Talek su mnogo dali Zvezdi i svakodnevno razgovaramo sa njima. Videćemo šta će biti, oni imaju neke ponude bogatijih klubova od Zvezde, ali je problem što niko neće da plati veliko obeštećenje za igrača koji ima još šest meseci ugovora. Potrudićemo se da nađemo najbolje rešenje u interesu našeg kluba".

Terzić nije hteo da govori o imenima.

"Stav kluba je da ne otkrivamo imena igrača sa kojima pregovaramo, a sa mnogima smo u pregovorima, ali poznato je da trener Milojević ne želi da gomila igrače, tako da će sve zavisiti od potencijalnih odlazaka", dodao je on uoči prvog treninga ekipe u 2018. godini.