Crvena zvezda dobila je drugo pojačanje u aktuelnom prelaznom roku!

Filip Stojković (24) je u skladu sa prošlonedeljnim najavama potpisao dvogodišnji ugovor i u krugu novajlija se pridružio Marku Gobeljiću, koji takođe igra na poziciji desnog beka.Stojković će na stadionu "Rajko Mitić" ponovo sarađivati sa trenerom Vladanom Milojevićem, pod čijim vođstvom je u Čukaričkom osvojio nacionalni Kup, a u Zvezdi titulu omladinskog prvaka Srbije.

Reprezentativac Crne Gore prošao je sve mlađe selekcije crveno-belih, ali u prvom timu gotovo da uopšte nije dobio šansu, već je nakon potpisivanja prvog profesionalnog ugovora išao na pozajmice u Sopot, Banat i Čukarički, da bi leta 2013. definitivno postao fudbaler "brđana".

Ovu sezonu proveo je u Minhenu 1860, nakon čijeg ispadanja iz nemačke "cvajte" i ulaska u finansijsko-administrativne probleme je postao slobodan igrač.

Stojković će se ubrzo priključiti saigračima na Zlatiboru, a tokom priprema za start sezone, 29. juna u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u Zvezdu bi mogli da stignu još levi bek Milan Rodić, "vezista" Goran Čaušić i napadač Rikardinjo, kome je istekao ugovor sa moldavskim Šerifom.