Miroslav Đukić je za danas u 10 časova zakazao "viđanje" fudbalerima Partizana, tačno 15 dana otkako su podigli i drugi trofej u sezoni - Kup Srbije.

Novi trener Partizana sa novom energijom videće, najpre, sa kojim će sve snagama krenuti u ono što je bez oklevanja poručio prilikom predstavljanja: "Napašćemo Ligu šampiona, jer... mi smo Partizan".

Na predstavljanju, samo nekoliko dana nakon što je Marko Nikolić iznenada otišao sa mesta trenera, Đukić je rekao da neće odstupiti od svoje filozofije - napadački Partizan, kakav je bio i pre 10 godina, ali još moderniji. Takođe, rekao je da će ostaviti sve dobro što je radio Nikolić i na to se nadograditi, jer "Partizan ima odličan tim, treba ih samo usmeriti još bolje".

Pred početak priprema, novinari su zatekli ovu tablu - roze bojom su istaknuti oni koji nisu tu (Uroš Đurđević je sa Mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, Marko Janković i Nebojša Kosović sa crnogorskim timom, Leonardo je dobio koji dan odmora više - dolazi 19. juna, a to važi i za Mohamed El Monira, koji će se ekipi priključiti 16. juna).

Dakle, ceo tim je na okupu od prošle godine, izuzev štopera Nikole Milenkovića koji je još tokom proleća prodat Fiorentini za 5,1 milion evra.

Prvom timu su priključena i dvojica tinejdžera - Kokir i Svetozar Marković.