Gelor Kanga (26) je bez sumnje podigao formu u prolećnom delu prvenstva i golovima i asistencijama učestvuje u skoro svakoj utakmici Crvene zvezde.

Tako je bilo i protiv Vojvodine kada je Gabonac pogodio sa "kreča" u 82. minutu doneo vođstvo crveno-belima, ali je potom otrčao podno severne tribine da proslavi navijačima i skinuo dres - zbog čega mu je sudija Obradović pokazao žuti karton.

Nepromišljenom Kangi je to bio četvrti karton u sezoni koji znači i suspenziju, pa ga zbog ovoga neće biti u sastavu Miodraga Božovića ovog vikenda protiv Voždovca.


Gostovanje na "krovu" TC "Stadion" će biti jedno od najtežih iskušenja za tim Crvene zvezde u poslednja četiri kola, ali će na tom meču Božović morati da nađe rešenje koje bi moglo da zameni Gabonca, a dobra stvar po "Grofa" je što se u tim, nakon suspenzije, vraća Mičel Donald.

Videćemo ko će ga zameniti na tom meču, da li će se Srđan Plavšić "pomeriti" ka sredini sa boka, kao što je to bilo jesenas, ili će možda Nenad Milijaš dobiti priliku da počne meč.

Kanga je ove sezone u Superligi zabeležio pet golova i 13 asistencija.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store!PREUZMITE JE!