U intervjuu španskom "Asu", Obradović je rekao, između ostalog, i da je Novak Đoković promenio način ishrane, i da sad ostaje da se vidi kako će to uticati na njegove rezultate.

"U poslednjih godinu dana, nedeljama nije igrao, smanjio je obim i intenzitet treninga što ne može biti pozitivno. Onda je počeo sa dijetama, meditacijama... U tenisu, kad promenite reket, promenili ste igru, a zamislite kako onda utiče potpuna promena pristupa", ispričao je Obradović za ovaj list.

"Nešto se dogodilo. Rodžer Federer ima četvoro dece, ali njegova igra je na najvišem nivou i dalje. Porodica jeste najvažnija, ali mora se pronaći ravnoteža."

Obradović kaže da je Đokovićeva odluka da pređe na praktično vegansku ishranu bila vrlo loša.

"Ja sam prvi oko toga imao nesuglasice sa Pepeom Imazom oko tog režima ishrane. Jedan Felps uživa u bakinoj kuhinji, a onda obori svetski rekord. U redu je teza da um mora da se pripremi, ali vi morate pogoditi milione loptica vežbajući, da bi to donelo rezultate. Novak je divno dete, ali je zanesen čudnim teorijama", kaže Obradović, dodajući da je Đoković počeo da jede meso, i da ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati.

Evo kako se Novak Đoković hranio u poslednjih nekoliko godina:

A pogledajte i fotke iz porodičnog "albuma":