Jedan gol razdvojio je Čukarički i Napredak.

Posle druge prolećne pobede na klupi novog tima, Čukaričkog, Nenad Lalatović rekao je da njegovi fudbaleri nisu bili bolji od protivnika, ali da mu mnogo znači današnja pobeda nad Napretkom, koji je takođe vodio u Superligi.

"Ne mogu da kažem da smo bili bolji za jedan gol, ali nam mnogo znači ova velika pobeda, da pobegnemo iz zone ispadanja i u sledećoj utakmici možda možemo da se umešamo u borbu za plej-of", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice na Banovom brdu.

Čukarički je vezao drugu pobedu sa Lalatovićem na klupi, pošto je danas sa 1:0 savladao Napredak u 23. kolu Super lige.

"Igrači su pokazali ogromnu želju da ispune ono što sam tražio i delimično su uspeli. Svaki bod nam je bitan, kao i Napretku, ali smo igrali kod kuće i želeli smo pobedu. Najrealnije bi bilo da je bilo nerešeno, ali su naše izmene urodile plodom", kazao je Lalatović.

On je kritikovao svoje igrače zbog pojedinih grešaka i "driblanja tamo gde ne sme" posle čega je Napredak imao dve izgledne šanse u prvom poluvremenu.

Lalatović je kazao da se vidi da Napredak "ima kvalitet" i da je siguran da će klub iz Kruševca izboriti plasman u Evropu.

"Napredak kao klub i Kruševac kao grad to apsolutno zaslužuju", istakao je Lalatović

Trener Napretka Vuk Rašović čestitao je Čukaričkom na pobedi.

"Kada se promaše šanse, obično je takav epilog", rekao je Rašović.

On je istakao "sporni momenat" kod gola.

"Odluka nije doneta sa sigurnošću. Vidno je bilo da pomoćni sudija nije siguran, dugo se usaglašavao i tu se nešto dešavalo. Treba sačekati i pogledati taj momenat koji je odlučio utakmicu", kazao je Rašović.