Partizan dočekuje derbi u dobrom raspoloženju, sa još jednom pobedom za sobom.

Crno-beli su u Humskoj savladali Borac 2:1, golovima Nebojše Kosovića i Leonarda u prvom poluvremenu. Borac je u nastavku "zakuvao" pogotkom Stefana Mihajlovića, ali su domaći uspešno odbranili prednost, pritom propuštajući šanse da steknu i ubedljivije vođstvo.

Trener Partizana rekao je za TV Arena sport nakon meča da mu je zasmetao veliki broj napada koji su mogli da budu završeni šansama i golovima, ali nisu.

"Prvo poluvreme smo igrali ozbiljan i organizovan fudbal, dali dva gola, imali šanse... Imali smo ih i u drugom delu, ali nisam do kraja zadovoljan zbog nonšalancije velike većine igrača u napadu. Onda se desi prilazak našem golu, penal, gol Borca... To ne sme da se dozvoljava, to mora da se mirno privede kraju i da se sve završi bez nervoze, mnogo ranije od devedesetog minuta", rekao je Nikolić.

Konstataciji da njegovi igrači nisu bili prisebni u završnici, dodao je i ocenu da su prilike jednostavno "bacane".

"Ta neka 'labavost' i nonšalantnost je bila prisutna. Nismo promašivali, već 'bacali' šanse i polušanse".

Upitan za sledeći meč i derbi, Nikolić je rekao da ima vremena za razgovor o meču protiv Crvene zvezde.

"Pre svega, hvala publici. Imali smo fenomenalnu podrška pred sledeće kolo, o kojem ima vremena za razgovor. Čestitam svojim igračima na pobedi, ovo nam je 19. utakmica u nizu bez poraza, a sada idemo da polako spremamo najlepšu utakmicu u našem fudbalu. Biće prilike da najavimo i to", podvukao je Nikolić.