Rezultati lekarskih pregleda i viđeno na treninzima zadovoljili su Aleksandra Džikića i njegove saradnike. Džamon Gordon (29, 193) nosiće dres Partizana do kraja sezone, potvrđeno je iz kluba.

Bivši igrač Cibone, CSKA i Galatasaraja definitivno je postao igrač crno-belih i iako neće biti u sastavu za meč protiv FMP-a (subota, 19, TV Arena sport), uskoro se može očekivati njegov debi.

Lekarski pregledi su razjasnili da je njegovo koleno zdravo i da sa te, najvažnije strane, nema prepreka da se pridruži Džikićevom sastavu.


"Srećan sam što je sve ispalo kako treba. Drago mi je da sam zdrav i spreman da izađem na teren kako bih pomogao timu da ostvari važne pobede", rekao je Gordon i zadužio dres sa brojem "44".

Partizan će registrovati Amerikanca do popodneva, s obzirom na to da večeras ističe rok za licenciranje igrača za ABA ligu. Gordon će tako prvi put zaigrati od drugog dela sezone 2014/15, kada se rastao sa turskim Tofašom.

Ostaje da se vidi da li će iz kluba stići potvrda i u vezi sa eventualnim povratkom Nenada Krstića, nagoveštenim u četvrtak.